finstral vegasa somfy-expert

 

Presentació

foto antigaRenovació Eficient de Finestres és una empresa creada davant la necessitat que hi ha al principat en la renovació dels tancaments dels edificis. Podem dir que és la primera empresa especialitzada en la renovació de finestres i que ofereix totes les possibilitats de fusteries i fusteries mixtes combinant fusta - pvc  i alumini.

El nostre objectiu és oferir la millor solució en l’elecció del tancament adient en cada necessitat perquè que el nostre client obtingui el nivell de confort desitjat i que la vivenda tingui un consum mínim d’energia per la seva climatització.

Per aconseguir-ho tenim en compte els criteris d’eficiència energètica, orientació i ús de la vivenda, estètica, acústica i protecció solar. Un cop analitzat aconsellem en el tipus de finestra idònia i quines característiques d’obertura són les més adients així com el tipus de vidre.

El nostre protocol d’instal.lació ens diferència de la competència ja que emprem els últims productes per instal.lar els tancaments. Així garantim l’estanqueitat de l’instal.lació durant molts anys i un aïllament acústic que proporciona un confort  immillorable.

Tots els nostres productes tenen els segells de qualitat de fabricació i els assaigs corresponents en els laboratoris de certificació.
La nostra experiència ens demostra que si s’escull un tancament ideal és pot estalviar un 60 % de la factura de calefacció de la vivenda i que si s’escull un tancament qualsevol que no té les millors prestacions l’estalvi no passa del 25-30% en els millors casos. Per això és molt important encertar en l’elecció i recuperar l’inversió abans.

També complementem la nostra oferta amb mobles de cuina i treballs de fusteria.

logo